Skip to content

Innlandet Auto AS er en bilforhandler lokalisert i Våler kommune, 3 mil sør for Elverum. Vi har fokus på salg av nyere bruktbiler, og vi har til enhver tid et godt utvalg av bensin- og dieselbiler. 

Som uavhengig forhandler kan vi holde kostnadene nede og tilby deg som kunde et godt bilkjøp. Vi hjelper også gjerne til med forsikring, finans og eventuelle garantier sånn at handelen gjennomføres raskt og ryddig. 

Har du et ønske om en spesiell bil? Vi kan få tak i det meste via vårt nettverk, og importerer gjerne drømmebilen for deg. Spør oss om tilbud ferdig levert på norske skilter. 

Innlandet Auto AS er en uavhengig bilforhandler som har spesialisert oss på nye biler og nyere bruktbiler. Vi strever alltid etter å gjøre bra innkjøp for å kunne gi deg som kunde fantastiske biler til markedets laveste pris og omgående levering.

Vi holder til på Bankplassen midt i Våler sentrum (Vålgutua 206).
Fra Gardermoen: 12 mil, ca. 1,5 timer kjøretid (vi kan organisere henting på Gardermoen for kunder som kommer luftveien)
Fra Oslo: 17 mil, ca. 2 timer kjøretid
Fra Elverum: 2,5 mil (20 min.)
Fra Kongsvinger: 6 mil (ca. 50 min.)
Fra Hamar: 7 mil (ca. 1 time)

Ring på forhånd for å avtale visning da vi ofte er på farten for å kjøpe inn flere fantastiske biler.

FRAKT:
Vi har fraktavtaler så vi kan ordne frakt av bilen hjem til deg (hele Norge).

FINANSIERING:
Finansiering ordnes fra kr. 0,- kontant. Vi skreddersyr en veldig gunstig finansiering etter dine ønsker. Vi tilbyr markedets gunstigste billån gjennom Gjensidige / Nordea og Sparebank1 Finans Østlandet.
Har du allerede fått tilbud om lån, spør oss om vi matcher vilkårene. Mest sannsynlig gjør vi det.

INNBYTTE:
Vi tar gjerne bilen din i innbytte. Fyll ut skjema her for få pris på innbytte bilen din, og eventuelt bli enige om mellomlegg.

FORSIKRING:
Vi tilbyr gunstig og trygg forsikring fra Gjensidige, Sparebank1, Enter,  Tryg og IF.

REGISTRERING:
Vi er godkjent Autoreg / Autosys forhandler av Statens Vegvesen, og både omregistrerer og førstegangsregistrerer nye biler selv. Vi kan derfor levere biler på dagen, og kan også levere biler på kveldstid og i helger.

Alle dokumenter kan signeres digitalt med bankID.

GARANTI:
Vi selger ofte biler som er innenfor nybilgaranti, men vi kan også tilby inntil 24 mnd bruktbilgaranti fra Fragus,  AutoConsept eller Car Protect (biler nyere enn 15 år).

– Alle våre biler leveres garantert fri for alle økonomiske heftelser.

Velkommen til en hyggelig bilprat!

 vi gjør bilhandelen enklere!